© 2019 Karolina Källström. Foto: Sara Gust

All rights reserved. 

Nääs Fabriker, Tollered

  • Vit Instagram Ikon
  • w-facebook
Nyhetsbrev

Karolina 'Kei' Källström

Lic. Personlig tränare

Leg. Sjuksköterska

"Life is either an incredible adventure, 

or it's nothing at all. "

Redan i skolan fick jag höra att min kropp inte dög och jag insåg det inte då, men träning för mig utvecklades till något samvetes- och prestationskopplat 

Efter en tuff första graviditet och låg självkänsla, tröttnade jag på att inte vara bästa kompis med min kropp utan började gräva i hur jag kunde rensa bort låga tankemönster och bli vrålstark, både inifrån och ut. 

Jag började unna mig träning och rörelse på mitt sätt och kände hur kroppen svarade med styrka, energi och välmående. Som sjuksköterska på en akutmottagning möter jag dagligen människor vars kroppar säger stopp på grund av stress för att vi inte förstår signalerna kroppen ger oss. Vi har i stort blivit experter på att gasa, men mycket sämre på att bromsa. Jag har även personligen erfarit hur kroppen påverkas av stress efter ett trauma. 

Med ett stort intresse för kroppen och det mentala landade det här i en fantastisk utbildning till personlig tränare och instruktör via The Academy. 

D​in kropp inte försöker jävlas med dig, den försöker prata med dig.


Detta är min absoluta övertygelse Så med mig som personlig tränare, och med min botten som akutsjuksköterska, fokuserar vi på att träna smart och hållbart genom att lära sig att förstå kroppens språk bättre.

Min bakgrund i träning är bred och jag började mina ungdomsår i elitserien för ponny i dressyr och fälttävlan. Efter det fick jag under ett år möjlighet att träna kickboxning i Schweiz, det var även där jag fick mitt smeknamn Kei (engelskt K), men naturen har varit min röda tråd genom livet i allt från skogslöpning till vandring, lerig däckvältning, hundsök i skogen, skidåkning där snö finns och träning utomhus i alla väder. 

Fjällmaraton


Just nu tränar jag för att springa ett fjällmaraton i augusti. Från att ha varit sängliggandes över tre månader i andra graviditeten pga risk för prematur förlossning, till att orka springa flera mil i bergen - är inte kroppen råcool så säg.

Mina utbildningar

inom hälsa

Lic. Personlig tränare (304h) 2018 - The Academy

Lic. Träningsinstruktör 2018 - The Academy

Lic. Freepowerinstruktör 2019​ - Holistic Training

Leg. Sjuksköterska - akutsjuksköterska 2015

ATSS - Akut traumasjukvård för sjuksköterskor

A HLR - Avancerad hjärt- & lungräddning

Barn-HLR - Hjärt- & lungräddning på barn. 

Låt ingen annan bestämma ramarna

för vad du klarar av.