© 2019 Karolina Källström. Foto: Sara Gust

All rights reserved. 

Nääs Fabriker, Tollered

  • Vit Instagram Ikon
  • w-facebook
Nyhetsbrev

Wonder Woman 

utomhusträning , 14 veckor

Vill du känna dig starkare och piggare i höst? 

Vill du släppa taget om det yttre och röra dig i ett med din kropp? 

Hejdå trötta ideal. Stark på riktigt, inifrån och ut ❤ 
Välkomna på utomhusträning 

 

”Din kropp försöker inte jävlas med dig, den försöker prata med dig”, är något jag pratar mycket om. En nyckel till att förstå sin kropp bättre är att få djupare kunskap om hur den fungerar, och vara lite nyfiken!

 

Att röra på sig för att få energi, skapa energi och släppa på gamla torra identitetsramar vi satt upp om oss själva.Låt träning handla om välmående istället för prestation och samvete.

”En kropp som är FRI sopar mattan med alla skönhetsideal i världen”
/Erika Kits Gölevik

 

Var: Tollered/Nääs Fabriker utomhus med omnejd.

När: Onsdagar kl 19-20. 14 veckor start 11 september. 

Förkunskaper: Nej, alla tjejer/kvinnor/brudar/tanter/gummor bör vara med! 

Pris: 1495 kr för 14 gånger. Begränsat antal platser. Drop in per gång kan bli aktuellt i mån av plats, 150kr. Det går finfint att använda sitt friskvårdsbidrag och jag är ansluten till ePassi. 

Coach: Karolina Kei Källström, personlig tränare, sjuksköterska & naturjunkie.

Anmälan: maila info@traningsglod.se eller fyll i kontaktformulär här på hemsidan. 

Att vistas i naturen stärker immunförsvaret, reducerar stress och gör faktiskt underverk för vårt humör. Kom och upplev kraften av att lära känna din kropp genom rörelse. 


Varmt välkomna på skön utomhusträning för hela kroppen.

Kei

 

❤❤❤

Ord från tidigare deltagare (privata detaljer borttagna eller ändrade):
”Jag är så glad, att jag började träna hos dig. Du är så duktig med tips och kloka ord. Att få en till att känna sig stark, både på in i utsida. Jag hade haft en tuff tid på jobbet, innan jag började hos dig. ”

 

 

”Jag vill även tacka för denna kursen. Jag har verkligen fått grymma träningstips på individuell nivå som jag uppskattar. Men framförallt så har jag kunnat påbörja en obeskrivlig resa på det emotionella planet. Första tillfället så viste jag inte riktigt vad jag hade att förvänta mig, man kom in med inställningen om att det ska svettas och mattas ut.. så som det förväntas egentligen när man kommer på ett träningspass. Men redan då kände jag att jag började känna efter på ett annat plan. … Jag känner min kropp och jag är på väg åt helt rätt håll. Stark på egen hand. ”